Τρόμος στο Κεμπέκ – Νεκροί και τραυματίες από επίθεση με ξίφος

Τρόμος στο Κεμπέκ – Νεκροί και τραυματίες από επίθεση με ξίφος

Νύχτα τρόμου στο Κεμπέκ του Καναδά από επίθεση με μαχαίρι, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν πέντε. Η καναδική αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο περίπου 25 ετών. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ετιέν Ντογιόν, δεν διευκρίνισε αν είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές.

Η αστυνομία ζήτησε από όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το περιστατικό να καλέσει στο 911. Η αστυνομία ανακοίνωσε αμέσως μετά την επίθεση ότι αναζητούσε έναν άνδρα που φορούσε μεσαιωνική στολή και ήταν οπλισμένος με ξίφος, ο οποίος προκάλεσε πολλά θύματα.

Η αστυνομία σύμφωνα με την καναδική ιστοσελίδα cbc.ca. διευκρίνισε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στην Εθνοσυνέλευση και ζήτησε από τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

“Λίγο μετά τη 01:00 τοπική ώρα, η SPVQ (Αστυνομική Υπηρεσία της Πόλης του Κεμπέκ) συνέλαβε έναν ύποπτο”, αναφέρει η αστυνομία σε ανάρτησή της στο Twitter, στην οποία ζητεί από τους κατοίκους της πόλης “να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κλειδώσουν τις πόρτες τους” ενώ “συνεχίζεται η έρευνά της” για το περιστατικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι