Τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης – Δύο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης – Δύο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο οδηγοί οχημάτων που ενεπλάκησαν στο συμβάν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ένας 79χρονος και μια γυναίκα 50 ετών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ελαφρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό σημειώθηκε μετά το τούνελ της Μακρυγιάννη, στο ρεύμα προς ανατολικά. Το όχημα που οδηγούσε ο 79χρονος κατευθυνόταν αντίθετα, κάτι που εξηγεί και τη μετωπική σύγκρουση που ακολούθησε.

Στο σημείο βρέθηκε όχημα της Περιφέρειας (για τη συντήρηση της οδού), για να καθαρίσει το δρόμο. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της Τροχαίας για τα αίτια του ατυχήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι