Τσακαλώτος: Το χρέος είναι πλέον βιώσιμο

Το παρασκήνιο για την προληπτική πιστωτική γραμμή, Γεράσιμος Ποταμιάνος
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

«Η κυβέρνηση είναι ευχαριστημένη με τη συμφωνία. Το χρέος είναι πια βιώσιμο», δήλωσε από το Λουξεμβούργο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, λίγη ώρα μετά την λήξη του eurogroup.

«Μπορούμε να βγούμε στις αγορές. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα ξεχάσει ποτέ τι πέρασε ο ελληνικός λαός αυτά τα 8 χρόνια. Θα πρέπει πολύ γρήγορα αυτός ο λαός να δει αποτελέσματα .Όλοι έκαναν λόγο για σημαντική στιγμή. Αυτό που πήραμε είναι άμεσα 10 χρόνια να πάνε πίσω οι πληρωμές επιτοκίων και δέκα χρόνια επέκταση των ωριμάνσεων των ομολόγων μας και έξτρα για το μαξιλάρι ασφαλείας», είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Σημείωσε επίσης ότι η ανάπτυξη δεν θα είναι για λίγους, αλλά για όλους, τονίζοντας ότι αυτή είναι η υπόσχεση που δίνει η ελληνική κυβέρνηση.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι