VIDEO

Κερατσίνι: Η στιγμή που οι αστυνομικοί προσεγγίζουν την βαλίτσα με τις χειροβομβίδες

Κερατσίνι: Η στιγμή που οι αστυνομικοί προσεγγίζουν την βαλίτσα με τις χειροβομβίδες

Τσάντα με τέσσερεις χειροβομβίδες εγκατέλειψαν δύο επιβαίνοντες σε μοτοσυκλέτα στην οδό Αναπαύσεως και Πλάτωνος στο Κερατσίνι, όταν δεν σταμάτησαν σε σήμα της ομάδας ΔΙΑΣ για έλεγχο.

Ακολούθησε επιχείρηση για τον εντοπισμό των δύο επιβαινόντων οι οποίοι εγκατέλειψαν σε άλλο σημείο και τη μοτοσικλέτα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τσάντα περιείχε ένα περίστροφο και ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνονται οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχοντας χάσει τα «ίχνη» της ύποπτης μηχανής που καταδίωκαν, φτάνουν έξω από το νεκροταφείο του Κερατσινίου και πετούν στο έδαφος την τσάντα με τις χειροβομβίδες και το όπλο.

Στο σημείο όπου οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την τσάντα κατέφθασε ομάδα της εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ενώ έχει διακοπεί προς το παρόν η κυκλοφορία στις οδούς Αναπαύσεως, Πλάτωνος και Ελευθερίου Βενιζέλου, Ανδριανού και Αγ. Παντελεήμονος, Πλάτωνος και Αθ. Μιαούλη.

Να σημειωθεί ότι χτες δύο Τούρκοι υπήκοοι συνελήφθησαν στον Άλιμο με όπλα και ακολούθησε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx