Τσίπρας και Μπαζιάνα στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό-Μπαρτσελόνα

Τσίπρας και Μπαζιάνα στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό-Μπαρτσελόνα

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε με την σύζυγό του Μπέτι Μπαζιάνα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα. Εκεί απαθανατίστηκε από το φακό χωρίς ο ίδιος να γελάει, καθώς είχε γίνει ήδη γνωστό τι είχε συμβεί στη Μόσχα και ίσως ως πρώην πρωθυπουργός και νυν πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια, να αισθάνθηκε αμήχανα.

Το κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο το βράδυ της Παρασκευής για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Μπαρτσελόνα με τους φίλους του τριφυλλιού να δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και την ίδια ώρα να αποδοκιμάζουν έντονα τον ύμνο της EuroLeague πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Είναι η 31η αγωνιστική της Euroleague και το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο παρακολουθεί συχνά ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι