UEFA για γαλάζια εισιτήρια: «Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα»

UEFA για γαλάζια εισιτήρια: «Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα»

Η UEFA προειδοποίησε τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήρια ενόψει του τελικού του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα ότι απαγορεύεται να φορούν οποιοδήποτε ρουχισμό άλλης ομάδας (συλλόγου ή εθνικής), εκτός από εκείνον της ιταλικής ομάδας. Μπορούν ασφαλώς να φορούν ουδέτερο ρουχισμό.

Πρόκειται για εισιτήρια που αντιστοιχούν στις θέσεις όπου θα βρίσκονται οι οπαδοί της Φιορεντίνα. Μάλιστα η UEFA προειδοποιεί πως σε περίπτωση που εντοπιστούν οπαδοί που φορούν ρούχα άλλης ομάδας με εισιτήρια για τις συγκεκριμένες θέσεις, θα τους απαγορευτεί η πρόσβαση στο γήπεδο.

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας» ανέφερε η UEFA. Εν τω μεταξύ έχουν ακυρωθεί πολλά μπλε εισιτήρια που είχαν πάρει οπαδοί του Ολυμπιακού και είδαν σήμερα να ακυρώνονται στο κινητό τους με μήνυμα ότι “ακολουθεί ενημέρωση”/

Για τον αγώνα έχουν ληφθεί πολλά αστυνομικά μέτρα και θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας σε κάποια σημεία, με στόχο να αποφευχθούν επεισόδια.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κανονικά έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο. Από εκεί, από τις 18:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η μετακίνησή τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν συνοδεία της αστυνομίας στο γήπεδο.

Οι φίλοι της Φιορεντίνα έχουν μπλε εισιτήρια και έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ, όπου θα πάρουν λεωφορεία και θα μεταφερθούν προς το γήπεδο.

Όσον αφορά ανθρώπους που δεν είναι υποστηρικτές της μίας ή της άλλης ομάδας, τα εισιτήριά τους είναι λευκού χρώματος και θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον Περισσό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι