Βαριά τραυματίες από σοβαρά επεισόδια χτες το βράδυ στο Βερολίνο από οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Σοβαρά επεισόδια οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που ταξίδεψαν στο Βερολίνο για το Final 4 της Euroleague. Ένα άτομο να δίνει μάχη για την ζωή του και ακόμη δύο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής του Βερολίνου, η συμπλοκή έγινε στον σταθμό «Prenzlauer Allee» γύρω στις 23:00, ενώ στο νοσoκομείο διακομίσθηκαν 12 άνδρες, o ένας εκ των οποίων, είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο ακόμα άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ άλλα εννιά άτομα φέρουν τραύματα που δεν κρίνονται απειλητικά για τη ζωή τους. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής στοιχεία για τους Έλληνες που τραυματίσθηκαν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι