Βαρβιτσιώτης: Ο Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση στους Πακιστανούς

Βαρβιτσιώτης: Ο Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση στους Πακιστανούς

Για θράσος κατηγορεί τον κ. Βίτσα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε στην Πακιστανική Κοινότητα. Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών τονίζοντας πως ο κ. Βίτσας υπόσχεται νομιμοποίηση σε όλους τους Πακιστανούς.

Τον δε κατηγορεί πως «με απύθμενο θράσος υπερηφανεύεται ενώπιον της Πακιστανικής Κοινότητας για τη ρύθμιση νόμου που ψήφισε η κυβέρνησή του, η οποία επιτρέπει με ένα οποιοδήποτε χαρτί, ακόμη και μια επιστολή, να χορηγείται άδεια παραμονής για τρία χρόνια».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης προσθέτει πως ο κ. Βίτσας είπε μάλιστα πως, για το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής -μετά τη θάλασσα- «ούτε τα όνειρα έχουν σύνορα». «Δυστυχώς, τα όνειρα του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύονται εφιάλτης για τους Έλληνες» καταλήγει ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version