Βέλγιο: Ερεύνησαν το σπίτι υπαλλήλου της Ευρωβουλής ως “υπόπτου για ρωσική προπαγάνδα”

Βέλγιο: Ερεύνησαν το σπίτι υπαλλήλου της Ευρωβουλής ως “υπόπτου για ρωσική προπαγάνδα”

Η βελγική αστυνομία ερεύνησε στις Βρυξέλλες το σπίτι και το γραφείο ενός εργαζομένου σε γραφεία ευρωβουλευτών, επειδή σύμφωνα με γερμανικό έντυπο ήταν ύποπτος “για ρωσική προπαγάνδα” χωρίς να προσδιορίζεται σε τι ακριβώς συνίσταται το αδίκημα αυτό.

Σύμφωνα με το Σπίγκελ υπό έρευνα είναι ο Guillaume P. που παλαιότερα εργαζόταν για τον Γερμανό ευρωβουλευτή Maximilian Krah του κόμματος AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) και τώρα εργάζεται για τον Marcel de Graaff, τον Ολλανδό ευρωβουλευτή του Φόρουμ για τη Δημοκρατία. Ο Guillaume P. εργάστηκε κατά το παρελθόν για χρόνια και στο γαλλικό κόμμα Rassemblement National (RN-Εθνικός Συναγερμός).

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι