Βέλγιο: Τουριστικό λεωφορείο έπεσε σε δέντρο – Άγνωστη η εθνικότητα των τραυματιών

Τραυματίας από πυροβολισμούς στη Βούλα - Άλλοι δύο στην Αργυρούπολη,

Τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 33 άτομα, όλοι τους μη Βέλγοι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσέκρουσε σε δέντρο κοντά στο κανάλι στις Βρυξέλλες.

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό τραυματιών αλλά και με την εθνικότητά τους. Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής σε δήλωσή του έκανε λόγο για 33 επιβαίνοντες, εκ των οποίων οι πέντε έχουν τραυματιστεί πιο σοβαρά και έχουν διακομισθεί σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Επίσης, επισημαίνει ότι φέρουν τραύματα στο κρανίο, το πρόσωπο και τον θώρακα, ενώ δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό. Ωστόσο, άλλα βελγικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για δέκα τραυματίες εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι