Βέλγοι: Άφησαν “Άη Βασίλη” με κορονοϊό να μοιράσει δώρα σε γηροκομείο!

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ο αριθμός των νεκρών συνεχίζει να αυξάνεται σε γηροκομείο της πόλης Mol κοντά στην Αμβέρσα του Βελγίου, το οποίο είχε επισκεφθεί ένας φορέας του ιού ντυμένος Άγιος Βασίλης. Ο άνδρας δεν γνώριζε ότι ήταν φορέας, αλλά προφανώς δεν του έκαναν ούτε καν rapid test προτού του επιτρέψουν την είσοδο.

Από την περασμένη Πέμπτη μέχρι σήμερα πέθαναν συνολικά 18 ηλικιωμένοι -οι πέντε σήμερα. Μολύνθηκαν συνολικά 121 ηλικιωμένοι και 46 εργαζόμενοι. Δεν γνωρίζουμε πώς είναι βέβαιοι ότι για όλα τα κρούσματα ευθύνεται μόνον ο ασυμπτωματικός επισκέπτης που ειχε ντυθεί Άη Βασίλης. Πιθανόν να ήταν ο μόνος που εισήλθε.

Ομως είναι και γεγονός ότι στο πρώτο κύμα της πανδημίας τα γηροκομεία του Βελγίου ειχαν κυριολεκτικά αποδεκατισθεί παρά τη θεωρητική λήψη μέτρων στη συγκεκριμένη χώρα και ανακοινώνονταν 150-200 θάνατοι ηλικιωμένων τροφίμων την ημέρα επί εβδομάδες ολόκληρες…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι