Βελόπουλος: Ας αφήσει τις “διαρροές” ο κ. Γεραπετρίτης. Συνέταξε ή όχι τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Βελόπουλος: Ας αφήσει τις “διαρροές” ο κ. Γεραπετρίτης. Συνέταξε ή όχι τη Συμφωνία των Πρεσπών;

«Τραγική και γλαφυρή ταυτόχρονα» χαρακτηρίζει την κατάσταση στο υπουργείο Εξωτερικών ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δηλώνοντας ότι «ο κ. Γεραπετρίτης διά των διαρροών από το υπουργείο Εξωτερικών, λέει ότι η έκθεση -ή, αν θέλετε, η Συμφωνία των Πρεσπών καλύτερα- δεν έγινε από το γραφείο του».

Εν συνεχεία ο κ. Βελόπουλος αναφέρει τα εξής: «Εμείς ζητούμε από αυτόν να βγει δημόσια και να μας πει ο ίδιος αν το γραφείο του συνέταξε την προδοσία των Πρεσπών με τη Συμφωνία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν δεν μιλήσει να αναλάβει την ευθύνη ο πρωθυπουργός. Αν ισχύουν τα όσα λέγονται, τότε η ΝΔ και ο πρωθυπουργός έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην προδοσία της Μακεδονίας και στη Συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια για αγρίους».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στο περιστύλιο της Βουλής, για το αν ζητεί παραίτηση, απάντησε: «Βεβαιότατα, αν αποδειχθεί ότι το γραφείο του κ. Γεραπετρίτη είναι υπεύθυνο για τη σύνταξη αυτής της συμφωνίας, τότε το λιγότερο που ζητεί κάποιος είναι μία παραίτηση. Όχι του κ. Γεραπετρίτη, αλλά του πρωθυπουργού που το έκρυβε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Διότι το έκρυβε ο πρωθυπουργός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι