Βελόπουλος: Η μόνη λύση είναι να βουλιάξουμε εμείς το Πίρι Ρέις
05/10/2025
«Αφού τα “ήρεμα νερά” που ο Μητσοτάκης καλλιεργούσε και βοήθησαν την Τουρκία να δείξει δήθεν φιλικό πρόσωπο βούλιαξαν την εξωτερική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας με την έξοδο του Πίρι Ρέις, η μόνη λύση είναι να βουλιάξουμε εμείς το Πίρι Ρέις όπως έκαναν οι πρόγονοί μας στο παρελθόν με τον ναύαρχο Κουντουριώτη, ώστε να μην ξαναβγεί ποτέ ο τουρκικός στόλος στο Αιγαίο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Παράλληλα σε δεύτερη δήλωσή του για το πρόβλημα του δημογραφικού ο Κ. Βελόπουλος δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο αριθμός των αξιωματικών αλλά κυρίως η λειψανδρία που παρατηρείται λόγω της κατάρρευσης του δημογραφικού», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας: «Η “πρεμούρα” της κυβέρνησης του είναι να δίνει επιδόματα σε λαθρομετανάστες και όχι κίνητρα να γεννηθούν Έλληνες».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συμπλήρωσε: «Ρωτάμε λοιπόν τον πρωθυπουργό: Ποιος θα υπηρετήσει στο στρατό; Οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί και όλοι αυτοί που μαζεύει εδώ και είναι υπερήφανος ή οι Έλληνες κλήρωτοι που είναι περήφανοι που είναι Έλληνες αλλά δεν θα υπάρχουν πλέον με την πολιτική που ο ίδιος ασκεί;».