Βελόπουλος: Ο Χάφταρ πληρώνει τη ΝΔ με το ίδιο νόμισμα

Βελόπουλος: Ο Χάφταρ πληρώνει τη ΝΔ με το ίδιο νόμισμα

Την πολιτική της κυβέρνησης στο λιβυκό ζήτημα κατέκρινε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατηγορώντας την πως κατέστρεψε τη συμμαχία με τον στρατηγό Χάφταρ.

«Όταν ο Χαλίφα Χαφτάρ ζητούσε βοήθεια και όπλα από την Ελλάδα, η ΝΔ και οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού τον χαρακτήριζαν ανεπιθύμητο. Σήμερα ο Χαφτάρ απαντά με το ίδιο νόμισμα, θεωρώντας Έλληνες και Ευρωπαίους “ανεπιθύμητους” διότι οι εντολές έρχονται πλέον από την ‘Αγκυρα», τονίζει η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι «στις επόμενες εκλογές, αυτή η κυβέρνηση θα κηρυχθεί ανεπιθύμητη από τον ελληνικό λαό και θα τιμωρηθεί γιατί είναι εθνικά επικίνδυνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx