Βελτιώσεις στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Βελτιώσεις στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Για την κάλυψη αναγκών του 261 ΓΝΑ υπέγραψε ο υφυπουργός Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης υπόγραψε αποφάσεις που αφορούν στην περαιτέρω ενίσχυση της ενεργειακής αναβάθμισης του κεντρικού κτιρίου του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, με αποδοχή προσφοράς ύψους 2.000.000 ευρώ, αλλά και στην εκκίνηση της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251 ΓΝΑ), με εκτιμώμενο κόστος 7.800.000 ευρώ.

Επίσης υπέγραψε για την κατακύρωση του διαγωνισμού για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών εγκατάστασης νέου συστήματος κλιματισμού, θέρμανσης και αερισμού, στους χώρους των χειρουργείων του 5ου ορόφου στο 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, περιλαμβανομένης της κεντρικής αποστείρωσης, καθώς και εξασφάλισης εφεδρικού συστήματος κλιματισμού της νέας ΜΕΘ του νοσοκομείου, αξίας 2.400.000 ευρώ. «Πρόκειται για έργα πνοής, που θα οδηγήσουν στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των εγκαταστάσεων καθώς και στην εξοικονόμηση πόρων, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για την πολιτική ηγεσία των υπουργείου», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι