Αποδιασωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Αποδιασωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του 70χρονου πολιτικού Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος ειχε διασωληνωθεί στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” λόγω επιπλοκών του κορονοϊού πριν από 45 ημέρες και, συγκεκριμένα, στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου είχε αποσωληνωθεί και στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά. Έκτοτε παρέμενε διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με το Ant1news.gr, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον. Παραμένει πάντως σε ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί σε κοινή κλίνη Covid. Όταν είχε διασωληνωθεί το νοσοκομείο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Ο κ. Λεβέντης προσεβλήθη από κορονοϊό στις 15 Σεπτεμβρίου και ασθένησε βαριά, Είναι χρόνια καπνιστής, είχε πρόβλημα με τα νεφρά του, ενώ είχε ταυτόχρονα υπέρταση. Προτού νοσήσει προέτρεπε τον κόσμο να εμβολιασθεί, αλλά ο ίδιος ήταν επιφυλακτικός και ανέβαλε διαρκώς τον εμβολιασμό του, χωρίς όμως να είναι “αρνητής”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι