Βελτιώθηκε η υγεία του Γάλλου Προέδρου

Βελτιώθηκε η υγεία του Γάλλου Προέδρου

Η υγεία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δείχνει σημεία βελτίωσης όπως ανέφερε σήμερα το γραφείο Τύπου της γαλλικής Προεδρίας.

Ο πολιτικός έχει μπει σε αυτοαπομόνωση σε κατοικία στις Βερσαλλίες (δημόσια κατοικία που διατίθεται στους προέδρους της χώρας) και η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα που τον δείχνουν να προεδρεύει της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου μέσω βιντεοδιάσκεψης.

Ο Γάλλος πρόεδρος έχει πει πως αν και θα εργάζεται με πιο αργό ρυθμό όσο αναρρώνει, θα συνεχίσει να ασχολείται με ζητήματα προτεραιότητας όπως η απόκριση της Γαλλίας στην πανδημία της COVID-19 και το Brexit. Ασθένησε πριν από μια εβδομάδα και ειχε πυρετό και αίσθημα έντονης κόπωσης, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε και δύσπνοια ούτε ποια θεραπεία του χορηγήθηκε αρχικά ή ποια του χορηγείται τώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι