Βελτιώθηκε η υγεία του Γάλλου Προέδρου

Βελτιώθηκε η υγεία του Γάλλου Προέδρου

Η υγεία του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δείχνει σημεία βελτίωσης όπως ανέφερε σήμερα το γραφείο Τύπου της γαλλικής Προεδρίας.

Ο πολιτικός έχει μπει σε αυτοαπομόνωση σε κατοικία στις Βερσαλλίες (δημόσια κατοικία που διατίθεται στους προέδρους της χώρας) και η τηλεόραση μετέδωσε πλάνα που τον δείχνουν να προεδρεύει της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου μέσω βιντεοδιάσκεψης.

Ο Γάλλος πρόεδρος έχει πει πως αν και θα εργάζεται με πιο αργό ρυθμό όσο αναρρώνει, θα συνεχίσει να ασχολείται με ζητήματα προτεραιότητας όπως η απόκριση της Γαλλίας στην πανδημία της COVID-19 και το Brexit. Ασθένησε πριν από μια εβδομάδα και ειχε πυρετό και αίσθημα έντονης κόπωσης, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε και δύσπνοια ούτε ποια θεραπεία του χορηγήθηκε αρχικά ή ποια του χορηγείται τώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version