Βενεζουέλα: Στέλεχος αμερικανικής εταιρείας… από τη φυλακή στην κλινική

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Διευθυντικό στέλεχος της αμερικανικής εταιρίας διυλιστηρίων Citgo Petroleum Corp που κρατείται στη Βενεζουέλα για περισσότερο από δύο χρόνια, οδηγήθηκε από φυλακή στο Καράκας σε μία κλινική, όπως δήλωσε σήμερα η οικογένειά του, αλλά και ένα άλλο άτομο που έχουν λάβει γνώση της κατάστασης.

Ο Χοσέ Περέιρα ήταν μεταξύ των έξι διευθυντικών στελεχών της θυγατρικής της κρατικής εταιρίας πετρελαίων της Βενεζουέλας (Petroleos de Venezuela) στις ΗΠΑ, που συνελήφθησαν με κατηγορίες για κατάχρηση, ενώ οι δικηγόροι των συλληφθέντων χαρακτηρίζουν τις κατηγορίες αβάσιμες.

“Λάβαμε την πληροφορία ότι ο Χοσέ μεταφέρθηκε την Παρασκευή σε μία κλινική, έπειτα από μόλυνση του αναπνευστικού, η οικογένειά μας, αλλά και οι δικηγόροι δεν γνώριζαν για την κατάσταση αυτή,” αναφέρθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε λογαριασμό του Twitter που έχει η οικογένειά του, η οποία πρόσθεσε ότι η πανδημία COVID-19 μεγαλώνει την ανησυχία τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι