Βερολίνο: Δολοφονία πενταμελούς οικογένειας σε καραντίνα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Οικογένεια που βρισκόταν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού στα περίχωρα του Βερολίνου, βρέθηκε ξεκληρισμένη. Διαπιστώθηκε ότι άλλες από τις πέντε σορούς έφεραν τραύματα από μαχαίρι και άλλες από πυροβόλο όπλο. Πρόκειται για δύο ενηλίκους 40 ετών (που δεν διευκρινίζεται με σαφήνεια αν ήταν ανδρόγυνο) και τρία παιδάκια, ηλικίας 4, 8 και 10 ετών (που επίσης μένει αδιευκρίνιστο αν ήταν παιδιά των 40χρονων).

Η αστυνομία ερευνά όλες τις εκδοχές, όπως το να σκότωσε τα παιδιά και τον ένα ενήλικα ο δεύτερος 40χρονος ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε ή να τους σκότωσε και τους πέντε άλλο άτομο που διαφεύγει. Η πιο πρόσφατη τραγωδία με παρόμοια στοιχεία ήταν μιας διαταραγμένης γυναίκας που σκότωσε τα τρία παιδιά της. Οι σοροί βρέθηκαν επειδή ένας γείτονας που πέρασε κοντά από τα παράθυρα του σπιτιού, είδε ένα άτομο πεσμένο στο πάτωμα και ειδοποίησε τις αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι