Βγήκαν μαχαίρια! Διαδήλωση υπέρ του Τραμπ και άγριες συγκρούσεις

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι τέσσερις από τους οποίους σοβαρά από μαχαίρι και ένας από σφαίρα, στη διάρκεια των διαδηλώσεων που έγιναν χθες, Σάββατο, με αίτημα «άλλα τέσσερα χρόνια» προεδρίας Τραμπ εν μέσω αναπόδεικτων καταγγελιών για «μαζική νοθεία» στις προεδρικές εκλογές περισσότερο από έναν μήνα μετά την εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν.

Συμπλοκές ξέσπασαν σε διάφορα σημεία ανάμεσα σε διαδηλωτές και αντιδιαδηλωτές. Χθες, Σάββατο, το βράδυ, η αστυνομία της Πολιτείας της Ουάσινγκτον (βορειοδυτικές ΗΠΑ) ανακοίνωσε μέσω του Twitter μια σύλληψη για πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έπειτα από συγκρούσεις κοντά στο κτίριο του Καπιτωλίου της πολιτείας στην Ολύμπια. Στην αμερικανική πρωτεύουσα, τέσσερις άνθρωποι μαχαιρώθηκαν και νοσηλεύονται «με σοβαρά τραύματα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νταγκ Μπιουκάναν, υπεύθυνος επικοινωνίας των πυροσβεστών και των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας της πρωτεύουσας Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, 23 άνθρωποι συνελήφθησαν στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι