Βγήκαν τα καλάσνικοφ στην Κρήτη – Το ενδεχόμενο βεντέτας εξετάζουν οι Αρχές

Σύλληψη 18χρονου για την θανάσιμη καταδίωξη στον Ασπρόπυργο,

Αιματηρό επεισόδιο που αποτελεί πιθανόν βεντέτα, σημειώθηκε στο Τσιφούτ Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας, στην ενδοχώρα του Ηρακλείου Κρήτης. Αυτοκίνητο δέχθηκε βροχή από σφαίρες από καλάσνικοφ και υπάρχουν πληροφορίες για 23χρονο τραυματία.

Σύμφωνα με αυτές ο νεαρός μεταφέρθηκε ή κατάφερε να πάει μόνος του αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και κατόπιν διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η γιατρός του Κέντρου Υγείας Χάρακα η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς «σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο και ο τραυματίας είναι αιμοδυναμικά σταθερός». Πάντως, τόσο στο νοσοκομείο όσο και στην ευρύτερη περιοχή αναπτύχθηκε πλέον ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο τραυματίας φέρεται με τον αδερφό του να είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας συγγενικού τους προσώπου πριν από ένα χρόνο. Τότε είχε θεωρηθεί ότι η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε με αφορμή μια γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ του νεαρού πιθανόν να επέβαινε ανήλικο παιδί, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι στιγμής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι