Ομαδικός βιασμός 25χρονης ελληνίδας από Πακιστανούς

Ομαδικός βιασμός 25χρονης ελληνίδας από Πακιστανούς

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία 25χρονης  στον Άγιο Παντελεήμονα ότι τη βίασαν τέσσερις αλλοδαποί άνδρες. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα και η καταγγελία για βιασμό έγινε αμέσως μετά. Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τη γυναίκα να φωνάζει «Αφήστε με, αφήστε με». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες έχουν ήδη συλληφθεί.

Πρόκειται για νεαρούς, Πακιστανοί στην εθνικότητα, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Στη σύλληψη συμμετείχαν αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και η ΟΠΚΕ. Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι δράστες είναι για βιασμό κατά συναυτουργία.

Με βάση τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ, οι τρεις Πακιστανοί βίασαν τη γυναίκα ξημερώματα, εντός διαμερίσματος στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο τέταρτος δράστης φέρεται να είναι Αφγανός, που καταζητείται για να αντιμετωπίσει τις ίδιες κατηγορίες. Σύμφωνα τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, οι τέσσερις δράστες προσέγγισαν το μετέπειτα θύμα τους, μια 25χρονη κοπέλα με προβλήματα υγείας, η οποία  φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την παρέσυραν με δόλο χρησιμοποιώντας ταξί, από την Ομόνοια στην οδό Αριστοτέλους, σε ένα υπόγειο διαμέρισμα όπου συνέβη το έγκλημα. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής άκουσαν τις κραυγές της κοπέλας. Η ίδια έτρεξε στην Αστυνομία με το που την άφησαν οι δράστες. Ακολούθως οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις εκ των τεσσάρων, και οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι