VIDEO

Βίντεο από κατάρρευση πολυκατοικίας στην Ταϊβάν με άτυχους ΙΧήδες και πεζούς

Βίντεο από κατάρρευση πολυκατοικίας στην Ταϊβάν με άτυχους ΙΧήδες και πεζούς

Το βίντεο δείχνει τη γη να τρέμει και τα αυτοκίνητα να έχουν ακινητοποιηθεί, ενώ πεζοί έχουν μαρμαρώσει και δεν ξέρουν τι να κάνουν, όταν κατακρημνίζεται το πολυόροφο κτίριο και σημειώνονται εκρήξεις.

Ο απολογισμός των 9 νεκρών αναμένεται να μεγαλώσει, αφού μόνο στο συγκεκριμένο βιντεο φαίνεται να σκοτώνονται πάνω από τρία άτομα. Οι τραυματίες είναι 736. Τις περισσότερες ζημίες και απώλειες υπέστη το λιμάνι Χουαλιέν, όπου κατέρρευσαν δύο κτίρια πιθανόν παγιδεύοντας τους κατοίκους τους. Πρόκειται για τον ισχυρότερο σεισμό που έπληξε τη χώρα από το 1999, όταν σεισμός μεγέθους 7,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχε σκοτώσει 2.400 άτομα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι