Βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της 11όροφης πολυκατοικίας στη Βηρυτό

Βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης της 11όροφης πολυκατοικίας στη Βηρυτό

Βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς δείχνει τη στιγμή που καταρρέει ένα κτίριο 11 ορόφων στα νότια προάστια της Βηρυτού, μετά από ακόμη μία επίθεση του Ισραήλ. Πριν από 24 ώρες σε άλλο πλήγμα σκοτώθηκαν 13 άτομα, μεταξύ των οποίων και παιδί.

Ο υπεύθυνος Τύπου της Χεζμπολάχ που εκείνη τη στιγμή έδινε συνέντευξη Τύπου, την διέκοψε. Η συνοικία δέχτηκε τρία πλήγματα, σύμφωνα με το λιβανέζικο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANI. Τα νότια προάστια, μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, έχουν σχεδόν ερημωθεί αφού οι περισσότεροι κάτοικοι έφυγαν μετά την έναρξη των μαζικών βομβαρδισμών του Ισραήλ, στις 23 Σεπτεμβρίου. Άγνωστο παραμένει πόσοι σκοτώθηκαν στην πολυκατοικία ή αν ειχε εκκενωθεί κι αυτή.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx