VIDEO

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές – Με δύο μαχαίρια πήγε η 39χρονη για να σκοτώσει τον ξυλουργό

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές – Με δύο μαχαίρια πήγε η 39χρονη για να σκοτώσει τον ξυλουργό

Βίντεο δείχνει τον ξυλουργό να βγαίνει αμέριμνος από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε με τη σύζυγό του, για να πάει στη δουλειά του στιγμές προτού του επιτεθεί η 39χρονη.

Η 39χρονη γυναίκα που σκότωσε 43χρονο ξυλουργό μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ερωμένη του και δεν δεχόταν να χωρίσουν, ενώ εκείνος επέμεινε ότι δεν θα διέλυε την οικογένειά του και έπρεπε να διακόψουν. Η γυναίκα του είχε πληροφορηθεί το δεσμό και του είχε θέσει ζήτημα διαζυγίου σε περίπτωση που η εξωσυζυγική σχέση συνεχιζόταν. Ομως αυτή η πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί και δεν αποκλείεται η κατηγορουμένη να δώσει άλλη εκδοχή για τα πραγματικά κίνητρα.

Η δράστης φέρεται να είναι τοξικοεξαρτώμενο άτομο. Σύμφωνα με πολλά διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να μην αποδέχθηκε το χωρισμό ή ίσως άλλες παραμέτρους της σχέσης τους και σήμερα το πρωί του έστησε καρτέρι έχοντας μαζί της δυο μαχαίρια, ώστε αν της έπιανε το ένα χέρι ως δυνατότερος, να τον σκότωνε με το άλλο. Τον περίμενε εκεί που είδε παρκαρισμένο το ΙΧ του, έξω από το σπίτι του, σε κεντρική αρτηρία της Χαλκιδας. Άρχισε ένας διαπληκτισμός και ξαφνικά η γυναίκα έβγαλε τα μαχαίρια και τον χτύπησε με αυτά με μανία και πολλές φορές, σκοτώνοντας τον στην μέση της κεντρικής οδού Ελευθερίου Βενιζέλου της Χαλκίδας.

Επειδή πριν το φονικό ακούγονταν οι φωνές της 39χρονης, η σύζυγος του άτυχου ξυλουργού, που ήταν σχετικά νιόπαντρος, βγήκε στο μπαλκόνι και έτσι έγινε μάρτυρας του άγριου φονικού, αν και πιθανόν να είχε βγει για να τον “ξεπροβοδίσει” καθώς πήγαινε στη δουλειά του, στις 07:50 το πρωί.

Άρχισε να κραυγάζει και να λέει “Βοήθεια, μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου”. Οι αστυνομικοί που έφτασαν αμέσως βρήκαν την 39χρονη να στέκεται πάνω από τη σορό του 43χρονου με τα ρούχα της γεμάτα αίματα και της πέρασαν χειροπέδες χωρίς να αντισταθεί. Ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός από τραύμα στην καρδιά ή σε αρτηρία, και το ένα μαχαίρι ήταν καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του. Στο βίντεο φαίνεται ο άτυχος άνδρας να βγαίνει από την πολυκατοικία του για να πάει αμέριμνος στην δουλειά του ένα λεπτό πριν από την μοιραία επίθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι