VIDEO

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον θανάσιμο πυροβολισμό του Ιρανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον θανάσιμο πυροβολισμό του Ιρανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Ιρανός τελικώς υπέκυψε.

Σκληρό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον θανάσιμο πυροβολισμό του Ιρανού, στον Άγιο Παντελεήμονα. Στο βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος, οι δυο ομάδες ανδρών είχαν προβεί σε ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό, λίγη ώρα πριν από τη μοιραία συμπλοκή.

Κάτω από άγνωστη αιτία, οι δυο ομάδες συνεπλάκησαν και άρχισαν να κυνηγιούνται, κρατώντας ξύλα και σίδερα στα χέρια τους. Οι περισσότεροι άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με κουκούλες επιτίθεται ο ένας τον άλλον, ενώ το ιρανικής καταγωγής θύμα κρατάει ένα ξύλο και την ώρα που περνάει μπροστά από την είσοδο της καφετέριας σωριάζεται στο πεζοδρόμιο. Μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, οι συμπλεκόμενοι τράπηκαν σε φυγή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι