Βίντεο της άτυχης εγκύου, λίγο πριν το φόνο: Περπατά χέρι-χεράκι με τον φονιά

Βίντεο της άτυχης εγκύου, λίγο πριν το φόνο: Περπατά χέρι-χεράκι με τον φονιά

Βίντεο δείχνει την ανυποψίαστη Γεωργία να πηγαίνει στο σπίτι που θα την σκότωναν για 80  ευρώ

Σε βίντεο από κάμερα στο δρόμο, καταγράφεται η άτυχη Γεωργία να οδεύει προς το σπίτι του δολοφόνου της, ενώ αυτός την κρατά από το χέρι.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα  newsit.gr που προέβαλε πρώτη το βίντεο, η ώρα είναι 22:51 Πρωτοχρονιά, και η κοπέλα έχει σχολάσει από την καφετέρια στην οποία εργαζόταν. Θα ξανάπιανε δουλειά στις 14:30 την επομένη, αλλά δεν φάνηκε. Έκτοτε, στην ουσία, οι μόνοι που την είδαν ζωντανοί, ήταν οι δολοφόνοι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος “σύντροφός” της, από τον οποίο ήταν έγκυος 3 μηνών, και ένας φίλος του, και οι δύο σεσημασμένοι για ποινικά αδικήματα, είχαν προσχεδιάσει να τη ληστέψουν γιατί πίστευαν ότι έχει χρήματα, ενώ τελικά είχε όλα κι όλα 80 εερώ. Την έδεσαν σε καρέκλα, την φίμωσαν, και ένας από τους δύο (ο ένας τα ρίχνει στον άλλο) την μαχαίρωσε για να τους πει “πού είναι κρυμμένα τα λεφτά”. Η γυναίκα φέρει τρεις μαχαιριές στον λαιμό, μία από τις οποίες ήταν μοιραία γιατί έκοψε αρτηρία.

Οι δύο άνδρες ισχυρίζονται -χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί- ότι είχαν σκοπό να την πιέσουν για να τους δώσει χρήματα και δεν σκόπευαν να την σκοτώσουν, αλλά το μαχαίρι “ξέφυγε” και βρήκε αρτηρία. Ο λόγος που θα την πίεζαν ήταν πως πίστευαν ότι στο πατρικό της υπήρχαν κρυμμένα 7.000-8.000 ευρώ και ήθελαν να τους πει την κρυψώνα των γονιών της.

Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, πίστευαν ότι η Γεωργία δεν θα τους κατέδιδε για την ληστεία και όταν εκείνη είπε ότι θα πάρει στην αστυνομία, αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Τέλος, υπάρχει και η εκδοχή της προσχεδιασμένης ληστείας μετά φόνου, δηλαδή ότι οι δύο φίλοι ήταν αποφασισμένοι να την σκοτώσουν όταν θα τους αποκάλυπτε την κρυψώνα. Ομως το γεγονός ότι έβαλαν την σωρό πρόχειρα σε βαλίτσα και την μετέφεραν με ΙΧ σε ερημική περιοχή χωρίς να λάβουν υπ΄όψιν τους τις κάμερες τους δρόμους, καθώς και τα αλλοπρόσαλλα μηνύματα που έστειλαν από το κινητό της, δείχνουν είτε πως δεν το είχαν προσχεδιάσει σωστά λόγω ανικανότητας είτε πως δεν το είχαν προμελετήσει καθόλου ως φόνο, παρά μόνον ως ληστεία.

Ο 39χρονος είναι πολύ πιθανόν να θεωρούσε τη ληστεία της συντρόφου του “αποδεκτή” από την ίδια, καθώς έχει ιστορικό: και την ίδια χτυπούσε, αλλά και την πρώην σύζυγό του από την οποία έχει δύο παιδιά. Και από τις δύο απαιτούσε να τον συντηρούν. Χτυπούσε για τον ίδιο λόγο και την αδελφή του, που κατέληξε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, επειδή αρνήθηκε να τον χαρτζιλικώσει.

Ο φίλος του 39χρονου “συντρόφου” της Γεωργίας υποστηρίζει ότι όλα τα έκανε ο “πατέρας” του παιδιού που περίμενε η γυναίκα και ότι ο ίδιος απλώς τον βοήθησε να βάλει το πτώμα σε βαλίτσα για να το εξαφανίσουν. Ο 39χρονος, που τελικά ομολόγησε, υποστηρίζει ότι ήθελαν να της πάρουν χρήματα και ότι ο φίλος του την μαχαίρωσε, «οπότε εγώ αναγκάστηκα να την αποτελειώσω», όπως φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, που όμως ούτε αυτές έχουν διασταυρωθεί επαρκώς, ο 39χρονος είχε συμφωνήσει με τον φίλο του να παραστήσει το θύμα ληστείας, δηλαδή να μπουν με τη Γεωργία στο σπίτι και εκεί να τους επιτεθεί ο 30χρονος φίλος του. Πόνταραν στο ότι η Γεωργία θα έλεγε πού ήταν κρυμμένα τα λεφτά των γονιών της αν έβλεπε ότι κινδύνευε και αυτή και ο σύντροφός της. Ομως  «στράβωσε η δουλειά» είπε ο 39χρονος, που είχε χρέη από τζόγο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι