Βίντεο της ΕΡΤ από τους πυροβολισμούς και τον ξυλοδαρμό Σύρων στα Χανιά

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Εξακολουθούν να αναζητούνται οι δύο αλλοδαποί άνδρες που εμπλέκονται σε πυροβολισμούς και ξυλοδαρμό τριών Σύρων σε μίνι μάρκετ στα Χανιά χθες το απόγευμα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο της ΕΡΤ ένας εύσωμος άνδρας επιτίθεται αρχικά με ρόπαλο στον Σύρο ιδιοκτήτη και στους δύο εργαζόμενους, ενώ κάποια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί. Αρχικά είχαν εκληφθεί ως βολές από αεροβόλο, αποδείχθηκε όμως ότι επρόκειτο για κανονικό πιστόλι,. Ακούγεται δε ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ να λέει “άσε κάτω το πιστόλι, θα σκοτωθεί άνθρωπος».

Εν συνεχεία ο δράστης αποχωρεί με έναν άλλον άνδρα ιδίων διαστάσεων με μοτοσικλέτα. O αλλοδαπός που αναζητείται ως δράστης είναι γνωστός στην αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν. Ο ένας Σύρος έχει τραυματισθεί από σφαίρα στο πόδι και οι άλλοι από ρόπαλο. Δεν κινδυνεύει η ζωή τους. Άγνωστα τα αίτια της επίθεσης στους Σύρους προς το παρόν.






Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι