Βύρωνας: Ο 33χρονος δολοφονηθείς Αλβανός είχε έρθει στην Ελλάδα για να δει το παιδί του

Ενέδρα θανάτου με έναν νεκρό στον Βύρωνα - Eμπλοκή της αλβανικής μαφίας "βλέπουν" οι Αρχές

Σε πάνω από δύο δολοφονικές απόπειρες στην πατρίδα του φέρεται να είχε συμμετάσχει ο 33χρονος Αλβανός που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στο Βύρωνα, μπροστά στη γυναίκα και στο παιδί του.

Οι εκτελεστές είχαν πάντως ασφαλή πληροφόρηση, καθώς ο στόχος τους ερχόταν πλέον σπανίως στην  Ελλάδα και είχε έρθει για λίγο, για να δει την σύζυγο και τον 7χρονο γιο του.

Το θύμα φέρεται να ανήκε σε δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών. Μετά από ένα φόνο και δύο απόπειρες δολοφονίας που φέρεται να διέπραξε στην Αλβανία, κατέφυγε στην Ελλάδα. Στη χώρα μας έζησε τρία χρόνια και μετά έφυγε για το Ντουμπάι, την Ισπανία και την Ιταλία. Ήρθε στην Ελλάδα πριν από μόλις δέκα μέρες, για να δει την οικογένειά του.

Δεν είναι σίγουρο ότι τον σκότωσαν επειδή φέρεται να είχε δολοφονήσει 28χρονο μαφιόζο στην Αλβανία, καθώς μπορεί να είχε οικονομικές εκκρεμότητες με τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι