VIDEO

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λόγω της ανατροπής βυτιοφόρου στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου. Προκλήθηκε έκρηξη μετά το περιστατικό και μεγάλη φωτιά.  Ο οδηγός έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του,  καθώς χτύπησε κατά την ανατροπή αλλά απομακρύνθηκε αμέσως και δεν υπέστη εγκαύματα. Ακινητοποίηθηκαν πολλά οχήματα και επικρατεί συμφόρηση παρά τις εκτροπές στις οποίες εν συνεχεία προέβη η Τροχαία.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί τόσο στη νέα όσο και στην παλιά εθνική οδό, ενώ υπάρχουν συνεχώς εκρήξεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες του korinthostv.gr. Ενισχύονται στο σημείο οι δυνάμεις πυρόσβεσης. Η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός κατάφερε να βγει σώος, χωρίς να υποστεί εγκαύματα, ωστόσο έχει κάποια χτυπήματα από την ανατροπή, γι’ αυτό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.
«Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στη χιλιομετρική θέση 75,5 στο ύψος της Γέφυρας Ισθμού. Επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα», αναφέρει η ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων:

1) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου.
2) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.

 

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι