Βλάκα είπε εμμέσως Έλληνα υπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας

Βλάκα είπε εμμέσως Έλληνα υπουργό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας

«Λέμε στον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τέτοια άσχημα αστεία για πολέμους, με αυτά που λέει δείχνει πως δεν πάει καλά από νοημοσύνη» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ, μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ομέρ Τσελίκ κατηγόρησε την Ελλάδα ότι εκείνη “ρίχνει λάδι στη φωτιά” και απάντησε στον υπουργό Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο, που είχε πει ότι “η Ελλάδα είναι έτοιμη αν χρειασθεί και για πόλεμο και ο νοών νοήτω”, ως εξής:

«Ο Έλληνας υπουργός είπε ότι “ειναι έτοιμοι για πόλεμο“. Μόνο αυτό θα του πω: Μην κάνετε τέτοιου είδους άσχημα αστεία. Τέτοιου είδους άσχημα αστεία, σας χαρακτηρίζουν. Άλλωστε κανείς δεν τα λαμβάνει σοβαρά υπόψη. Δείχνετε ότι δεν διαθέτετε το απαραίτητο επίπεδο νοημοσύνης», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος εκπρόσωπος. Και συνέχισε. “Ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας δήλωσε ότι είναι έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία. Η Τουρκία δεν είναι κράτος φυλάρχων, είναι κράτος δικαίου. Προτεραιότητα της Τουρκίας είναι η προστασία των δικαιωμάτων της μέσω του δικαίου. Όμως όλοι γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο και ότι είναι αναμφισβήτητη η ισχύς και η αποφασιστικότητά του».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι