“Βλέπει” εμβόλιο η Μέρκελ  – Πότε αναμένεται να εγκριθεί

Πέθαναν δύο μη εμβολιασμένοι γιατροί

Για «θετικές προοπτικές» σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο έγκρισης εμβολίου κατά του κορονοϊού τους επόμενους μήνες έκανε λόγο η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ. Η ίδια επισήμανε ότι και οι φαρμακευτικές αγωγές που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας είναι καλύτερες από αυτές της περασμένης άνοιξης.

Σε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή την έναρξη ισχύος των μέτρων «μερικού lockdown» σε όλη τη χώρα, η Άνγκελα Μέρκελ έκανε λόγο για μια «δύσκολη μέρα» και ζήτησε εκ νέου την συμμετοχή και την κατανόηση των πολιτών. «Αν τα μέτρα λειτουργήσουν, μπορούμε να έχουμε έναν υποφερτό Δεκέμβριο», δήλωσε και επανέλαβε ότι οι αποφάσεις για νέους περιορισμούς της ήταν πάρα πολύ δύσκολες, αλλά ήταν αναγκαίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι