Βόλος: Φίδι δάγκωσε κολυμβήτρια μέσα στη θάλασσα

Βόλος: Φίδι δάγκωσε κολυμβήτρια μέσα στη θάλασσα

Μια ανυποψίαστη 40χρονη ένιωσε ξαφνικά κάτι να την τσιμπάει δυνατά στο πόδι ενώ κολυμπούσε και πρόλαβε να δει ένα φίδι. Επικρατεί προβληματισμός, αν το γεγονός συνδέεται με τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και το οργανικό φορτίο που έπεσε στον Παγασητικό από το Πήλιο και την Κάρλα.

Όπως γράφει το thenewspaper.gr η γυναίκα είχε μπει για μπάνιο μαζί με άλλους στην παραλία Σουτραλί της Αγριάς Βόλου. Το δάγκωμα συνέβη στα ρηχά. Το πόδι της γυναίκας μελάνιασε και πρήστηκε, ενώ ήταν εμφανείς δύο μικρές τρύπες. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και αμέσως διακομίσθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, πιθανόν, ο αντιοφικός ορός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι