Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα για το bullying στον 7χρονο – Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Θεσσαλονίκη

Βόλος: Προκαταρκτική έρευνα για το bullying στον 7χρονο – Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Θεσσαλονίκη

Ανάστατος είναι ο Βόλος από την αποκάλυψη του άγριου bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή στην διάρκεια των διαλειμμάτων.

Ένας μεγαλύτερος μαθητής με τη βία, κατέβαζε τα παντελόνια του 7χρονου και έπαιζε τρίλιζα με στυλό στα ευαίσθητα σημεία του σώματος του, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου. Μόλις το πληροφορήθηκαν οι γονείς του 7χρονου, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του σχολείου.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς του μαθητή, η απάντηση που έλαβαν ήταν εξοργιστική. «Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μπήκα στην αίθουσα με τη διευθύντρια, που δεν μου έβγαινε φωνή, ήταν να βγάλω το κινητό μου, να το ανοίξω και να της το δώσω. Και μου λέει ωραία βλέπω μία ζωγραφιά. Σκοπός της ήταν να υποβιβάσει το συμβάν».

Ήδη οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ διενεργείται και ένορκη διοικητική εξέταση από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη λήψη επιπλέον καταθέσεων τόσο από τους γονείς του 7χρονου μαθητή, όσο και από τον μαθητή που ζωγράφιζε το σώμα του ανήλικου, αλλά και καταθέσεις από τη διευθύντρια του σχολείου και άλλων μαθητών παρουσία ψυχολόγου.

Προσαγωγές ανηλίκων

Σε 17 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία αργά το απόγευμα του Σαββάτου (16.12.2023), στην Τούμπα, ύστερα από άγρια συμπλοκή δύο ομάδων, τουλάχιστον 40 ατόμων, εκ των οποίων οι περισσότεροι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, δύο ομάδες τουλάχιστον 40 ατόμων, με κουκούλες και κράνη, ρόπαλα, ξύλα και άλλα αντικείμενα συνεπλάκησαν σε δρόμο κοντά στην οδό Κλεάνθους, στην Τούμπα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στην ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός, με δυνάμεις να αναπτύσσονται στην ευρύτερη περιοχή της Κλεάνθους και της Παπάφη και να προχωρούν σε προσαγωγές 17 ατόμων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι