Βόμβα κατά της ρωσικής στρατονομίας στην Συρία… Τρεις τραυματίες

Βόμβα κατά της ρωσικής στρατονομίας στην Συρία… Τρεις τραυματίες

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη μπροστά από τεθωρακισμένο όχημα της ρωσικής αστυνομίας στη Συρία, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Από το συμβάν τραυματίστηκαν ελαφρώς τρεις Ρώσοι στρατιώτες.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη σημειώθηκε στη διάρκεια των κοινών περιπολιών που πραγματοποιούν η Ρωσία και η Τουρκία, περίπου 1,5 χιλιόμετρο δυτικά της πόλης Κομπάνι στη βόρεια Συρία. Οι τρεις στρατιώτες που βρίσκονταν στο όχημα φέρουν τραύματα, χωρίς εντούτοις να είναι σοβαρά, ενώ ζημιά υπέστη και το όχημα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Οκτωβρίου, η Ρωσία και η Τουρκία κατέληξαν σε συμφωνία για την πραγματοποίηση κοινών περιπολιών στη βορειοανατολική Συρία, ενώ η συμφωνία έθετε διορία 150 ωρών, προκειμένου οι Κούρδοι μαχητές των YPG – SDF να αποχωρήσουν από την περιοχή της βορειοανατολικής Συρίας. Η συμφωνία αυτή ήλθε μετά από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία, στις 9 Οκτωβρίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx