Βόμβα στο υπουργείο Εργασίας – Βρέθηκε η μοτοσικλέτα

Βόμβα στο υπουργείο Εργασίας – Βρέθηκε η μοτοσικλέτα

Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης στη Σταδίου έξω από το υπουργείο Εργασίας εντοπίσθηκε από ημερών από την Αντιτρομοκρατική, αλλά όπως έγινε γνωστό σήμερα, την άφησαν αμετακίνητη για να παρακολουθήσει μήπως εμφανιζόταν κάποιος. Τελικά το δίκυκλο μεταφέρθηκε στα εργαστήριο για να αναζητηθεί DNA.

Πρόκειται για μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που εντοπίσθηκε κοντά στην Σταδίου και στο σημείο τοποθέτησης της βόμβας. Είχε κλαπεί προ μηνών από αθηναϊκή συνοικία. Εκτός από γενετικό υλικό στο όχημα, η Αντιτρομοκρατική ψάχνει και στις κάμερες του κέντρου. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει καμία οργάνωση την ευθύνη για τη βόμβα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι