ΣΥΡΙΖΑ: Εγκλωβισμένος ο Μητσοτάκης σε μικροκομματική τακτική για τη Βόρεια Μακεδονία

ΣΥΡΙΖΑ: Εγκλωβισμένος ο Μητσοτάκης σε μικροκομματική τακτική για τη Βόρεια Μακεδονία

Τί αναφέρει η Κουμουνδούρου.

«Νέες δικαιολογίες πασχίζει καθημερινά να βρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αιτιολογήσει την άρνησή του επί χρόνια να κυρώσει τα μνημόνια με τη Βόρεια Μακεδονία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει: «Τώρα εμφανίζει εαυτόν εκ των υστέρων “δικαιωμένο’” λέει ότι έβλεπε την άνοδο του εθνικισμού στη γειτονική χώρα – ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και τα δύο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, και τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς περί ανιστόρητων και του θυμίζουμε ότι η Ιστορία έχει αποδείξει πως οι εθνικιστικές κορώνες μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν».

Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τώρα και τα ρέστα. Γιατί δεν στέλνει μια επιστολή με αυτά τα επιχειρήματα και στην κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν;».

Πηγή: neswit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι