Βούλα: Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση δυο γυναικών

Αλόννησος: 19χρονος τουρίστας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ανήλικους

Ένας 59χρονος οδηγός λεωφορείου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στη Βούλα, καθώς παρενόχλησε σεξουαλικά δύο γυναίκες.

Αναλυτικότερα, οι γονείς της μιας εξ’ αυτών, ηλικίας 18 ετών, κατήγγειλαν πως ο οδηγός τη θώπευσε τη στιγμή που εκείνη μπήκε στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα, στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βασιλέως Παύλου, στη Βούλα.

O 59χρονος οδηγός συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως είχε προηγηθεί ανάλογη επίθεση την ίδια ημέρα νωρίτερα, σε βάρος μιας κοπέλας 21χρονης, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι