Βουλευτής της ΝΔ: «Ίσως η Κομισιόν να αφήσει τα στεγανά που έχει και να δει αλλιώς την πράσινη ενέργεια»

3,5 εκατομμύρια για την καραντίνα τουριστών - Η μίσθωση με απ΄ ευθείας ανάθεση

Η βουλευτής της ΝΔ Σέβη Βολουδάκη, κατά τη συζήτηση που έγινε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή, παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά. αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συζήτηση που έχει ανοίξει στην ΕΕ για το κλίμα και τις εκπομπές αερίων ρύπων, ζητήματα που αφορούν καίρια και τους αγρότες.

«Ίσως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να σκεφτεί λίγο έξω από το κουτί, να αφήσει τα στεγανά που έχει, και να δει τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο με τον πόλεμο στην Ουκρανία, όσο και τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή. Ίσως να πρέπει να αλλάξει σχεδιασμό και να εστιάσει περισσότερο στο πώς οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πιστεύουν σε αυτό το όραμα της πράσινης ενέργειας και της ενεργειακής μετάβασης, γιατί ξέρετε, αν δεν το πιστεύουμε εμείς, είναι και πολύ δύσκολο να υλοποιηθεί. Οι δε αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας δεν καθιστούν αυτό το στόχο πολύ εφικτό», είπε η βουλευτής της ΝΔ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι