“Είσαι γλείφτης”, “παρακαλάς για ευρωβουλευτής”, “έκανες το ΕΣΥ σαν τα μούτρα σου” και άλλα παρόμοια στη Βουλή

Διέψευσε τον Άδωνι δημοσιογράφος του Bloomberg, Όλγα Μαύρου

Ξέφυγαν τα πράγματα τη Βουλή στο “διάλογο” που ειχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Υγεία.

«Έκανες το ΕΣΥ σαν τα μούτρα σου» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος για να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης πως «εμένα μου αρέσουν τα μούτρα μου και τα φροντίζω όσο μπορώ». Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στον Κυριάκο Βελόπουλο: «Να σταματήσεις να λες ανοησίες ότι μπορεί να δοθούν συντάξεις 4.000 ευρώ το μήνα στους συνταξιούχους εάν ξεκινήσουν οι εξορύξεις».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος τον κατηγόρησε ότι είναι μόνιμος καλεσμένος στο ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά ενώ τον ίδιο δεν τον έχουν καλέσει ούτε μια φορά όπως δεν έχουν καλέσει και κανέναν βουλευτή του κόμματός του. «Αν έχεις τέτοιο καημό, τότε στο όνομα της παλαιάς μας φιλίας θα παρακαλέσω κάποιους δημοσιογράφους να καλέσουν βουλευτές της Ελληνικής Λύσης», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος απάντησε «σιγά ρε μεγάλε… μας λες ότι μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ό,τι ώρα θέλεις; Αυτό είναι θράσος ρε μεγάλε. Πόσο θράσος μπορεί να έχεις».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε «εφόσον ήθελες να το κάνεις προσωπικό το θέμα, να είσαι έτοιμος να τα ακούσεις. Γιατί εάν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω χίλιες. Ξέρεις ότι γνωρίζω καλά πως παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής. Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία, επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατί σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι ο ίδιος αρνήθηκε να κατέβει τότε στις ευρωεκλογές με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω των αντιρρήσεών του στο θέμα των ΑΟΖ και είπε σε έντονο ύφος: «Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί εσύ όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλά για να γίνει βουλευτής, δείχνει εμένα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. Αυτός είσαι, συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι