Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Βασίλη Βασιλικού

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφέρθηκε τόσο στο εμβληματικό συγγραφικό του έργο, όπως το χαρακτήρισε, όσο και στην πολιτική του δράση.

Η Ολομέλεια της Βουλής τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σπουδαίου συγγραφέα Βασίλη Βασιλικού, ο οποίος απεβίωσε χθες σε ηλικία 89 ετών.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, αναφέρθηκε τόσο στο εμβληματικό συγγραφικό του έργο, όπως το χαρακτήρισε, όσο και στην πολιτική του δράση τονίζοντας ότι, αφήνει πίσω του μία ανεξίτηλη σφραγίδα στην ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία και μια πολύτιμη παρακαταθήκη στην μνήμη όλων των ελλήνων για την πίστη και τη δράση του στις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι