Βουτιά θανάτου για 54χρονη Ελληνίδα από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη – Σκληρό βίντεο

Βουτιά θανάτου για 54χρονη Ελληνίδα από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη - Σκληρό βίντεο

Μία 54χρονη Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από την οροφή ενός εμπορικού κέντρου.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ η 54χρονη πήγε στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στην Εσενγιούρτ της Κωνσταντινούπολης και συμμετείχε σε ξενάγηση για δύο άτομα για τουλάχιστον δύο ώρες.

Η γυναίκα χρησιμοποιώντας τις σκάλες των εξόδων κινδύνου έφτασε στην οροφή του κτιρίου, απ’ όπου και πήδηξε στο κενό με αυτόπτη μάρτυρα να καταγράφει με την καμέρά του την αυτοκτονία της.

Αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία και όταν έφθασαν τραυματιοφορείς στο σημείο, διαπίστωσαν τον θάνατο της Ελληνίδας. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Η τουρκική αστυνομία ερευνά τους λόγους της αυτοκτονίας της 54χρονης, οι οποίοι παραμένουν αδιευκρίνιστοι μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Cumhuriyet.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι