Βραυρώνα: Δύο τραυματίες από έκρηξη

Βραυρώνα: Δύο τραυματίες από έκρηξη

Έκρηξη που προκλήθηκε από άγνωστα αίτια προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δύο ανδρών στη Βραυρώνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα και έσβησαν τη φωτιά που ξέσπασε.

Οι τραυματίες είναι 28 και 21 ετών αντίστοιχα και πρόκειται για αδέλφια. Διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους είναι κρίσιμη λόγω των εγκαυμάτων που υπέστησαν. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης. Μεταξύ των εκδοχών είναι να εξερράγη φιάλη υγραερίου, όμως με το περιστατικό ασχολείται και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο συνήθως καλείται όταν πρόκειται για βόμβες ή για εργαστήρια παρασκευής παράνομων ουσιών.

/

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι