Βραζιλιάνος τραγουδιστής σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία όταν τον αγκάλιασε βρεγμένος θαυμαστής

Βραζιλιάνος τραγουδιστής σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία όταν τον αγκάλιασε βρεγμένος θαυμαστής

Η επαφή με έναν θαυμαστή που είχε βρεγμένα ρούχα ήταν μοιραία για 35χρονο κιθαρίστα και τραγουδιστή.

Θύμα ήταν ο καλλιτέχνης Ayres Sasaki που σκοτώθηκε ακαριαία από ηλεκτροπληξία, τη νύχτα που εμφανιζόταν σε ξενοδοχείο της πόλης Sanipolis, στη βόρεια Βραζιλία. Πολλά μέσα αναφέρουν ότι έφταιγε ένα γυμνό καλώδιο κοντά στον άτυχο καλλιτέχνη, όμως το περιστατικό εξακολουθεί να διερευνάται, καθώς ο θαυμαστής που ήταν μούσκεμα δεν χτυπήθηκε από το ρεύμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Σασάκι αγκάλιασε έναν ένθερμο θαυμαστή, χωρίς να ξέρει ότι αυτός ήταν μούσκεμα -και κανείς δεν ξέρει ακόμα γιατί ήταν βρεγμένος ο φαν του καλλιτέχνη. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος. H αστυνομία έχει λάβει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και οι αρχές έχουν ζητήσει εκθέσεις εμπειρογνωμόνων. Ο Sasaki ήταν επίσης αρχιτέκτονας και πολεοδόμος. Είχε παντρευτεί πριν από 11 μήνες και η σύζυγός του δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, καθώς δεν ήταν παρούσα στο συμβάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx