Βρέφος κατέληξε μετά από αναπνευστική λοίμωξη

Τραγωδία στη Βέροια: Βρέφος 6 μηνών νεκρό από τα χέρια της μητέρας του

Απεβίωσε βρέφος. Άγνωστο αν είχε κορονοϊό, γρίπη, στρεπτόκοκκο ή άλλη λοίμωξη

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kozan.gr, ένα αγοράκι ηλικίας 16 μηνών που ζούσε με την οικογένειά του στην Πτολεμαΐδα, εξέπνευσε σήμερα τα ξημερώματα (3/1/2024) στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου το είχαν μεταφέρει οι γονείς του.

Συγκεκριμένα, το παιδί έπασχε από αναπνευστική λοίμωξη και είχε πολύ ψηλό πυρετό. Οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο τη νύχτα της Τρίτης 2/1/2024, όπου όμως μετά από 3 ώρες, κατέληξε. Θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση για να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου. Δεν είναι γνωστό στους δημοσιογράφους αν το βρέφος έπασχε από κάποιο σοβαρό νόσημα πέραν της αναπνευστικής λοίμωξης, ούτε αν αυτή οφειλόταν σε ιό ή μικρόβιο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι