Βρετανία – επίθεση με μαχαίρι… “Δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία”

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Οι επιθέσεις με μαχαίρι σε ένα πάρκο του Ρέντινγκ, στη νότια Αγγλία, που προκάλεσαν τρεις νεκρούς και τρεις σοβαρά τραυματισμένους, δεν αντιμετωπίζονται επί του παρόντος ως τρομοκρατία, δήλωσε σήμερα ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ένας άνδρας επιτέθηκε αδιακρίτως με μαχαίρι χθες το απόγευμα στο Φόρμπερι Γκάρντενς του Ρέντινγκ, που βρίσκεται 65 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου. Ένας 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία. “Επί του παρόντος δεν αντιμετωπίζεται ως ένα περιστατικό τρομοκρατίας, αλλά φυσικά και παρακολουθούμε στενά την κατάσταση”, δήλωσε ο υπουργός στην τηλεόραση του BBC.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι