Βρετανία: Επιθετική μορφή έχει ο καρκίνος του Κάρολου

Βρετανία: Επιθετική μορφή έχει ο καρκίνος του Κάρολου

«Αρκετά πιο σοβαρή» από την αρχική εκτίμηση των γιατρών είναι η κατάσταση της υγείας του 76χρονου βασιλιά Κάρολου, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με τον αρθρογράφο Tom Quinn που “καλύπτει”το Μπάκιγχαμ και έδωσε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.

Όπως είπε, αρχικά οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν. «Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ήλπιζε να παραμείνει σε σχετικά καλή κατάσταση, ώστε να δώσει το στέμμα όταν θα ήταν 85 ετών, ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Quinn.

Ο ίδιος είπε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής και ότι κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι. «Ο σχεδιασμός της διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να συμμετέχει σε αυτόν για τον απλούστατο λόγο ότι αν νιώσει με οποιονδήποτε τρόπο ότι τον προσβάλλουν ή ότι δεν του δίνουν αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης», είπε ο Quinn.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι