Βρετανία: Κατέρρευσε η οροφή σταδίου από θυελλώδεις ανέμους

Βρετανία: Κατέρρευσε η οροφή σταδίου από θυελλώδεις ανέμους

Η κακοκαιρία Ευνίκη (Eunice) που πλήττει πολλές ευρωπαϊκές χώρες, προκάλεσε θανάτους αλλά και την κατάρρευση της οροφής του τεράστιου σταδίου O2 στο Λονδίνο που είχε οικοδομηθεί για τους Ολυμπιακούς του 2012. Η κακοκαιρία προκάλεσε χθες δύο θανάτους στην Πολωνία (από ανατροπή γερανού), και αναστάτωση στη βόρεια Γερμανία και Ολλανδία, ενώ σήμερα γίνεται πιο αισθητή σε βόρεια Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Βρετανία.

Στη Βρετανία έχει κοπεί το ρεύμα σε 250.000 νοικοκυριά και το μεσημέρι σκοτώθηκε μια γυναίκα από κατάρρευση οροφής, ενώ σκοτώθηκε και ένας άνδρας στην Ιρλανδία, όταν καταπλακώθηκε από δέντρο. Ακυρώνονται πολλές πτήσεις αλλά και δρομολόγια τρένων και λεωφορείων, ενώ διακόπηκε και η θαλάσσια σύνδεση Ντόβερ και Καλέ με τη Γαλλία. Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν επίσης στη Γερμανία και στη Γαλλία.

http://

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι