Βρετανία: Μαχαίρωσαν γελώντας άστεγο – Viral το βίντεο επειδή νόμιζαν ότι το θύμα είχε μωρό στο καρότσι

Βρετανία: Μαχαίρωσαν γελώντας άστεγο – Viral το βίντεο επειδή νόμιζαν ότι το θύμα είχε μωρό στο καρότσι

Μία παρέα “διασκέδασε” στο Μπέρμιγχαμ μαχαιρώνοντας εν ψυχρώ έναν άστεγο άνδρα που έσερνε καρότσι με τα υπάρχοντά του. Όταν πέφτει κάτω αιμόφυρτος γελάνε και βρίζουν. Το βιντεο έγινε viral γιατί διαδιδόταν ότι το θύμα (που είναι σε σταθερή κατάσταση) έσπρωχνε βρεφικό καροτσάκι με μωρό μέσα.

Τέσσερα άτομα προσήχθησαν μετά την αιματηρή επίθεση με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας: τρεις άνδρες, ηλικίας 34, 29 και 26 ετών, καθώς και μια γυναίκα 22 ετών. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται μόνον ο 34χρονος. Στο βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων φαίνεται το θύμα με το παιδικό καροτσάκι να δέχεται μαχαιριές στον λαιμό. Καθώς το βίντεο προχωράει, ο τραυματισμένος άνδρας κείτεται στην άκρη του δρόμου, καθώς ένα ασθενοφόρο φτάνει στον τόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο γύρω στις 01:30 το πρωί του Σαββάτου (24.08.2024). Το θύμα, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση όπως μεταδίδει το BBC, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx